Kiropraktor Lauren Emily Herrick

Offentlig autorisert kiropraktor, Norge.

Videreutdanning og erfaring
 

 • Dry needling Wales, 2016

 • Kinesiotaping Wales, 2016

 • Born to move: functional movement Wales, 2015

 • Sports injury and concussion management Wales, 2016

 • Sports first aid provider     Wales, 2016

 • Chiropractic volunteer trip  Haiti, 2017

 • Masters of Chiropractic   Wales, 2017

 • Sacral occipital therapy    Germany, 2018

 • Delayed development in children: functional neurology     Norway, 2019

 • Advanced practice for pregnancy and babies  Norway, 2019

 • Advanced chiropractic skills through seminars and visiting chiropractors worldwide Norway, Netherlands, Germany, Spain, UK, North America, Central America, Haiti

5 spørsmål med Lauren Emily:

Hvor er du fra?

Jeg er født og oppvokst i Lincolnshire, storbritannia.

Hva er grunnen til at du valgte å bli kiropraktor?

Grunnen til at jeg ble kiropraktor er hovedsaklig for at jeg kan hjelpe mennesker. Det stod i mellom flere yrker som lege, psykolog, fysioterapeut og kiropraktor. Jeg dro rundt å observerte de forskjellige og landet derfor etterhvert på kiropraktorstudiet. Jeg tror kanskje den mest avgjørende faktoren som fikk meg til å velge kiropraktikk var at man får en mer personlig relasjon med pasientene og at det virket veldig effektivt og spennende å holde på med. En annen viktig ting er friheten man får med jobben som kiropraktor. Jeg elsker fritid og har masse hobbyer og sideprosjekter som jeg får til å kombinere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem er velkommen hos deg?

Alle! Min yngste pasient er 1 uke gammel og den eldste er 98 år. Jeg synes dagene mine som kiropraktor er best når jeg har hatt litt forskjellige mennesker innom. Alle er unike og byr på seg selv på forskjellige måter. Det hadde blitt kjedelig hvis det hadde vært for ensformig. Jobben min består av å være inne på et kontor hele dagen, da er det godt at forskjellige folk kommer innom slik at får "levd litt" gjennom de :)

Har du noe spesielle interessefelt?

Uavhengig av hva slags interessefelt er det viktig å poengtere at det viktigste for meg er å se mennesket som kommer inn døren min, finne ut hva som er årsaken til f.eks smertene, for å så finne raskest og best vei tilbake til ønsket situasjon.

Jeg har mange interesser innenfor faget og jeg leser tidsskrifter og journaler på ukentlig basis for å holde meg oppdatert og utvikle meg.  

Hva kan man forvente av behandlingene hos deg?

Det man kan forvente er at jeg tar kundene mine på alvor og setter meg godt inn i hver enkelt sak. Målet er å finne ut hva som er årsaken, for å så fikse dette raskest mulig. Jeg anvender kiropraktisk manipulasjon eller "knekking av ledd" som de fleste kaller det, akupunktur (dry needling), massasje/triggerpunkt og IASTM. Mennesket er helhetlig og komplekst, det er derfor essensielt at jeg skreddersyr et behandlingsopplegg til hver enkelt.

Har du noen hobbyer eller interesser?

Jeg liker nye opplevelser, reise og oppleve nye kulturer. Liker å stå på snowboard, trene, dra på turer i naturen.

Lauren Emily behandler i Haiti

Om Klinikken

Lauren Emily kiropraktikk er en kiropraktor klinikk i oslo sentrum drevet av Dr. Lauren Emily. DC. Hun brenner for yrket og har som mål å hjelpe deg ut av smerten tilbake til full funksjon. Om du ser etter en kiropraktor i Oslo, hjelper Lauren deg gjerne.

Visste du at en kiropraktor er primærkontakt for muskel og skjelettlidelser? Det vil si at du ikke trenger henvisning for å komme til oss. Kiropraktoren kan sykemelde, skrive henvisninger til spesialister samt henvise deg til billeddiagnostikk.

Les mer

Usikker på om vi kan hjelpe?

Er du usikker på om vi kan hjelpe deg? Ring oss eller chat med oss, så skal kiropraktoren svare så godt hun kan.  

Oslo sentrum

Kiropraktorklinikken ligger ved Grensen 9A i Oslo sentrum, noen få minutters gange fra Stortinget og Nationaltheatret. For å komme inn til oss ringer du på "Dylan studio", går opp trappen og til venstre. 

Kommer du utenbys fra anbefaler vi deg å finne nærmeste Tbane stasjon i Oslo og ta banen til enten stortinget eller nationaltheatret. Det er kort gåavstand fra begge stopp

Lauren Emily Kiropraktikk

Grensen 9A
0159 Oslo

kiropraktor oslo reviews.png

Finner du ikke en tid som passer? Ring eller chat for raskt svar. Du kan også sende inn et kontaktskjema så skal vi prøve å finne en løsning

Vi har telefonvakt fra mandag til fredag 08.00 - 20.00
Telefonvakt på Lørdag og søndag fra 08.00 - 14.00
Tar vi ikke telefonen? Legg igjen en bekjed, vi ringer deg opp igjen.

Vi følger Covid-19 retningslinjer

Gebyrfri avbestilling må skje senest 24 timer før din neste avtale

 • Facebook
 • Instagram