Behandling hos kiropraktoren

Kiropraktoren behandler

Spedbarn og barn

Idrettsutøvere

Behandlingsmetoder

Kiropraktoren bruker forskjellige verktøy og behandlingsteknikker. Hos en kiropraktor opplever man som oftest manuell behandling, det vil si “behandling utført med hendene” samt andre behandlingsmetoder. Kiropraktoren vil gi deg tøyninger, kostholdsråd, ergonomisk rådgivning samt spesifikke øvelser etter behov.

Manipulasjon er også kalt knekking av ledd og innebærer at kiropraktoren bruker hendene til å levere et raskt “dytt” på et bestemt segment i ryggen eller nakken, for å gjenopprette riktig bevegelse. Man hører ofte en “knekkelyd” når kiropraktoren knekker et ledd. Knekkelyden kommer av at det oppstår vakum i leddet og at luftboblen frigjøres - litt som å klemme på bobleplast.

Om Klinikken

Lauren Emily kiropraktikk er en kiropraktor klinikk i oslo sentrum drevet av Dr. Lauren Emily. DC. Hun brenner for yrket og har som mål å hjelpe deg ut av smerten tilbake til full funksjon. Om du ser etter en kiropraktor i Oslo, hjelper Lauren deg gjerne.

Visste du at en kiropraktor er primærkontakt for muskel og skjelettlidelser? Det vil si at du ikke trenger henvisning for å komme til oss. Kiropraktoren kan sykemelde, skrive henvisninger til spesialister samt henvise deg til billeddiagnostikk.

Les mer

Usikker på om vi kan hjelpe?

Er du usikker på om vi kan hjelpe deg? Ring oss eller chat med oss, så skal kiropraktoren svare så godt hun kan.  

Oslo sentrum

Kiropraktorklinikken ligger ved Grensen 9A i Oslo sentrum, noen få minutters gange fra Stortinget og Nationaltheatret. For å komme inn til oss ringer du på "Dylan studio", går opp trappen og til venstre. 

Kommer du utenbys fra anbefaler vi deg å finne nærmeste Tbane stasjon i Oslo og ta banen til enten stortinget eller nationaltheatret. Det er kort gåavstand fra begge stopp

Lauren Emily Kiropraktikk

Grensen 9A
0159 Oslo

kiropraktor oslo reviews.png

Finner du ikke en tid som passer? Ring eller chat for raskt svar. Du kan også sende inn et kontaktskjema så skal vi prøve å finne en løsning

Vi har telefonvakt fra mandag til fredag 08.00 - 20.00
Telefonvakt på Lørdag og søndag fra 08.00 - 14.00
Tar vi ikke telefonen? Legg igjen en bekjed, vi ringer deg opp igjen.

Vi følger Covid-19 retningslinjer

Gebyrfri avbestilling må skje senest 24 timer før din neste avtale

  • Facebook
  • Instagram